Återförsäljare

Återförsäljare av träningsbag

Här kommer de 3 återförsäljarna jag tycker har några riktigt bra träningbag

1. Gymgrossisten

En av Sveriges största och mest beryktade återförsäljaren av kosttillskott och tillbehör såsom träningsbag. Här finner du mängder med väskor från stora märken som Better Bodies, Under Armour, Gasp, Nike och så vidare. Ett bra utbud av träningsväskor helt enkelt som du bör kolla in i jakten efter en träningsbag. Priserna börjar från strax över hundringen för en så kallad ”string bag” till nästan tusen kronor för den dyraste träningsbagen.

2. Zalando

Jag säger bara en sak, utbud! Här hittar du över 200 väskor inom kategorin träningsväskor. Du kommer dock inte finna alla träningsbag exakt för träning men hur som helst är utbudet värt att kolla in.

Zalando är kända för att erbjuda dig blixtsnabba leveranser och generösa villkor om du emot förmodan inte skulle bli nöjd med din nyinköpta träningsbag.

Hittar du ingen väska på gymgrossisten som säljer lite mer ”real” träningsbag ska du kolla in Zalando, här kommer du hitta en väska var så säker.

3. Svenskt kosttillskott

Min favorit för att handla träningskläder och kosttillskott. Aldrig något problem och du har nästan alltid grejerna dagen efter om du beställer på förmiddagen. Svenskt kosttillskott har dock inte så stort sortiment på träningsbags men du bör vilket fall kolla in det då det finns några riktigt fina guldkorn.

En personlig favorit är Gorilla Wear väskan i deras gold edition. Ett helt okej pris på 699 kronor också. För dig som vill ha en träningsbag med attityd och klass.

Ett tips är även att kolla in Svenskt kosttillskotts sortiment på kläder, finns väldigt mycket fint där kan jag lova.

 Gå till förstasidan > Träningsväska